Poziv na vsealpski natečaj »ClimaHost« – varstvo podnebja v hotelirstvu in turističnih namestitvah

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Varstvo podnebja je tudi naša naloga, zato nosilce znaka kakovosti Triglavskega parka vabimo, da sodelujejo na natečaju ClimaHost, ki ga izvaja adelphi v tesnem sodelovanju z Alpsko konvencijo.

Poziv ekipe ClimaHost na vsealpski natečaj »ClimaHost« – varstvo podnebja v hotelirstvu in turističnih namestitvah | Prijava je možna do 31. decembra 2021!


Drage gostiteljice, dragi gostitelji!


V alpskem prostoru z veliko predanostjo gostite druge ljudi in pri tem s svojim podjetjem nudite tudi kreativni prispevek k varstvu podnebja in trajnostnemu razvoju?
Izkoristite to priložnost in se prijavite na vsealpski natečaj »ClimaHost« - varstvo podnebja v hotelirstvu in turističnih namestitvah!
Iščemo posebej inovativne pobude za varstvo podnebja v nočitvenih obratih alpskega prostora. Z nagrado ClimaHost želimo odlikovati vaš poseben angažma za varstvo podnebja v alpskem prostoru in informacije o tem razširiti tudi onstran Alp.

Sodelujejo lahko vse gostiteljice in vsi gostitelji v alpskem prostoru: naj bo to gorska koča, penzion ali hotel s petimi zvezdicami – bodisi v dolini ali na vrhu. Pogoj za udeležbo je, da imata varstvo podnebja in trajnostni razvoj v podjetju osrednjo vlogo. Pokažite nam, katere inovativne ideje in projekte ste že izvedli in mednarodno žirijo prepričajte s svojim celostnim konceptom!
Po dva najbolje uvrščena obrata v kategorijah »Obstoječa gradnja« in »Novogradnja« ter zmagovalec v kategoriji za posebno nagrado »Local Hero«, ki je namenjena mikropodjetjem, bodo prejeli profesionalno pripravljen videoposnetek, v katerem bo predstavljen posamezen obrat in njegovi ukrepi za varstvo podnebja, ki ga bodo podjetja lahko uporabila v marketinške namene. Poleg tega bomo vse izstopajoče obrate in njihove koncepte predstavili na naši spletni strani in informacije o njih razširili preko naša omrežja. Odlikovanje nagrajencev bo potekalo v okviru XVII. Alpske konference, ki se bo odvijala jeseni 2022 v Brigu (Švica).

Podrobnejše informacije in pogoje za udeležbo najdete na spletni strani www.climahost.eu. Udeležba je brezplačna in možna samo preko spletne strani.
Prijave že zbiramo in jih lahko oddate do 31. decembra 2021! Zelo se veselimo vaše udeležbe.

PRIJAVITE SE!

Morebitna vprašanja pošljite na e-poštni naslov info@climahost.eu. Če je le možno vas prosimo, da svoja vprašanja posredujete v nemškem, francoskem ali angleškem jeziku.

Aktualno

Poziv na vsealpski natečaj »ClimaHost« – varstvo podnebja v hotelirstvu in turističnih namestitvah

Varstvo podnebja je tudi naša naloga, zato nosilce znaka kakovosti Triglavskega parka vabimo, da sodelujejo na natečaju ClimaHost, ki ga izvaja adelphi v tesnem sodelovanju z...

Preberi več

Poveži se z nami