Eco Chalet Astra Montana

Naslov

Planina Stador, 5220 Tolmin

Spletna stran

http://www.astra-montana.com/sl/domov/

Facebook stran

https://www.facebook.com/AstraMontana/

Nastanitve

Nadstandardni apartmaji

Opis točke

V neokrnjeni naravi, obdana z gozdovi in pašniki, kot nalašč za vas.

Če ste kdaj sanjali o tem, da bi se umaknili in izgubili v naravo, je očarljiva in samozadostna namestitev AstraMontana v neokrnjeni naravi, obdana z gozdovi in pašniki, kot nalašč za vas. Uživajte zeleni oddih kjer nič, razen ptičjega petja, ne bo zmotilo vašega miru.

Dom za aktivne goste, ki ljubijo naravo in gore. Za tiste, ki cenijo delo lokalnih obrtnikov z naravnimi materiali. In za vse tiste, ki si želijo po aktivnostih na prostem napolniti svojo energijo s čarobnimi pogledi od Julijskih Alp do Jadranskega zaliva.

Hiša leži na višini 1077m nadmorske višine, na obrobju Triglavskega narodnega parka in s svojo lego ponuja nešteto možnosti kakovostnega preživljanja časa v naravi. Steklene površine brišejo meje med notranjim in zunanjim svetom, ter nudijo prelepe razglede vse od Alp do Tržaškega zaliva.

Eco Chalet Astra Montana je ponosna prejemnica okoljskega certifikata Eko Marjetica in članica zelene sheme Slovenia Green Accommodation.

Dobrodošli v naš gorski raj.

Virtualni sprehod

Aktualno

Predstavitev pozivov za vključitev v Zeleno shemo 2023

Vabljeni na javno predstavitev pozivov za vključitev v Zeleno shemo, ki bo potekala preko spleta v torek 14. februarja 2023 od 10. do 14. ure.

Preberi več

Poveži se z nami