Zakaj ZKTNP?

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Znak kakovosti Triglavskega narodnega parka je znak zaupanja in visokih standardov, ki potrošniku zagotavlja naslednje 4 VREDNOTE:

 

ZAVEZA VAROVANJA OKOLJA

Certifikat odraža poslanstvo narodnega parka in zavezo nosilcev znaka k varovanju in ohranjanju okolja. Z nakupom takšnih izdelkov in storitev dobiva vaš nakup dodaten smisel.

 

PRISTNOST

Znak kakovosti Triglavskega narodnega parka ponuja pristne, lokalne izdelke in storitve. Z njim podpiramo ohranjanje lokalne tradicije in znanja.

 

SPOŠTOVANJE

Za nosilce Znaka kakovosti Triglavskega narodnega parka je spoštovanje temeljna vrednota, ki poudarja upoštevanje izjemne narave, kulturne dediščine ter visokih standardov kakovosti in meril trajnosti. Vse to izdelkom in storitvam daje pravo vrednost.

 

SPOZNAVANJE

Posamezniki, ki jih družijo iste vrednote in so povezani v družino Znaka kakovosti Triglavskega narodnega parka, med seboj delijo dobre prakse in nadgrajujejo svoja znanja. Spoznajte jih še vi. Svoje delo, izdelke, storitve vam bodo z veseljem predstavili.

Aktualno

Predstavitev pozivov za vključitev v Zeleno shemo 2023

Vabljeni na javno predstavitev pozivov za vključitev v Zeleno shemo, ki bo potekala preko spleta v torek 14. februarja 2023 od 10. do 14. ure.

Preberi več

Poveži se z nami