Ljudje - srce ZKTNP

Družini nosilcev Znaka kakovosti Triglavskega narodnega parka so se s svojimi izdelki, pridelki in storitvami pridružili številni kmetje, rejci živine, obrtniki, umetniki,  gostitelji, turistični ponudniki, nabiralci, zeliščarji in mnogi drugi, ki združeni s certifikatom sodelujejo med seboj in svoje vrednote in dobro delo delijo med vse nas.

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Z uporabo certifikata z nami delijo:

  • svojo ljubezen do prostora, kjer živijo in delajo
  • svoje znanje
  • svojo strast do dela z naravo in v dobro narave

 

Predstavljamo vam naš izbor ponudnikov ekoloških turističnih kmetij, turističnih ponudnikov, izdelkov domače obrti,  zaščitenih ekoloških prehranskih pridelkov in izdelkov, rejcev avtohtonih pasem domačih živali, nabiralcev in predelovalcev zelišč,  ki si z visokimi standardi kakovosti prizadevajo za ohranjanje naravne in kulturne dediščine tega neprecenljivega območja in so zaradi svoje pozitivne okoljske naravnanosti in zavezanosti k trajnosti svojega razvoja pridobili certifikat Znaka kakovosti Triglavskega narodnega parka.

Aktualno

Predstavitev pozivov za vključitev v Zeleno shemo 2023

Vabljeni na javno predstavitev pozivov za vključitev v Zeleno shemo, ki bo potekala preko spleta v torek 14. februarja 2023 od 10. do 14. ure.

Preberi več

Poveži se z nami